Ring for pris
Loading...

RING FOR PRIS

Tæt på Limfjorden ligger denne feriebolig, som er helt perfekt til en afslappende ferie. Her er der god plads til flere generationers sammenkomster eller vennepar, som ønsker fælles ferieoplevelser. Huset er rummeligt og der findes bl.a. 4 soveværelser og 2 badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med 2-pers. spa. På den store terrasse findes der et 4-pers. vildmarksbad, som kan benyttes hele året. Bemærk, at også familiens kæledyr er velkomne!
Sommerhuset egner sig til 12 personer samt 2 børn op til 3 år. Ferieboligen er på 237 m² og er bygget i 1902. I 2021 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Frysekapacitet på 200 liter. Endvidere træpilleovn. Til de små er der 2 stk. barnestole. Puslebord.
Ferieboligen er beliggende på en 1390 m² stor naturgrund. Grunden er indhegnet. Der er 2000 m til fjorden. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 5000 m. Til ferieboligen hører 100 m² åbent terrasseareal. Gynge. Sandkasse. Trampolin. Stigegolf. Bålhytte til 12 personer. Grill til rådighed. Parkering ved ferieboligen.
I aktivitetsrummet er der følgende udstyr: Poolbord. Dart. Bordfodbold.
Der er i alt 4 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 10 sovepladser i enkeltsenge. Derudover er der 2 stk. barnesenge.
Køkkenet er udstyret med 1 amerikansk køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine.
Der er 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter. Der er gulvvarme på 2 badeværelser.
Der er mulighed for afslapning i indendørs spa til 2 personer. Der er mulighed for afslapning i det udendørs vildmarkskar til 4 personer.
I ferieboligen er der 1 TV.1 Chromecast. Radio. X-box. Der er 1-3 danske kanaler. 1-3 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed.

UDSTYR

4 soveværelser
12 sengepladser
Terrasse
Husdyr er tilladt
2 toiletter
2 børnesenge
Grundareal 1390 m2
Boligareal 237 m2
4 soveværelser
12 sengepladser
Terrasse
Husdyr er tilladt
2 toiletter
2 børnesenge
Grundareal 1390 m2
Boligareal 237 m2

SPECIFIKATIONER

1. reg.
Brændstof:
Modelår:
Mærke:
Type:
Antal døre:
Gear type:
HK:
Cylindre:
0-100 km/t: s
Vægt: kg
Bredde: cm
Kilometer: km
Farve:
Km/l:
Grøn ejerafgift: / årligt
Motor:
Antal gear:
Trækhjul:
Tank: L
Topfart: km/t
Airbags:
Længde: cm
Højde: cm

Med forbehold for indtastningsfejl, samt ændringer af pris, rente, moms og afgifter.